Partner login

HBX - proffset precisionsalternativ - Designad för att förenkla arbetsdagen

Hultafors - Sweden

HBX är vår finaste och mest exakta handsåg. HBX har utvecklats för den moderna och kräsna hantverkaren, och har ett härdat 1 mm tjockt blad och vår unika 3-fasslipning - en kombination som gör sågen extremt effektiv och stabil samtidigt som du säkerställer snäva snitt utan flisning.

3-fasslipningen innebär att tänderna är slipade i tre olika vinklar, vilket resulterar i en effektivare såg som kräver mindre kraft för att göra bra precisionsskär.

Förenklar hantverkarens arbetsdag

HBX handsågen har många funktioner som utvecklas för att göra hantverkarens arbete enklare. Bladpetsen är till exempel speciellt konstruerad så att sågen lättare kan användas i trånga utrymmen och när du börjar såga mitt i en bräda. Det robusta bladskyddet har en unik design med snabbkoppling, vilket gör att sågskyddet snabbt kan tas bort och sätts fast. Det ergonomiska handtaget är belagt med gummi, vilket ger ett bekvämt grepp. Dessutom är handtaget tillverkat av höghållfast ABS, vilket garanterar att det klarar flera bladbyten.

Robust bladskydd i unik design

HBX-handsågarna har ett robust bladskydd. Bladskyddet har en unik design med en smart snabbkopplingsfunktion som gör att du snabbt och enkelt kan ta bort och sätt tillbaka skyddet med endast en hand.

Fråga oss