Partner login

Omringad av lasrar

Hultafors erbjuder ett omfattande utbud av intuitiva lasrar och avståndsmätare. Ditt arbete blir mer effektivt. Och mer exakt.

H3x360

Kompakt linjelaser med en horisontell linje och två vertikala 360° linjer, där toleransen är 0,2 mm/m. H3x360 är perfekt vid t ex rördragning, kakelsättning, tapetsering, eller för att markera referenspunkter i tak och på golv.

Läs mer

H360G

H360G är en grön krysslaser som når upp till 25 m horisontalt och vertikalt. Grön laser har upp till fyra gånger bättre synlighet än röd laser.

Läs mer

HXLG-S

HXLG-S är en kompakt greön laser som ger snabb och exakt avläsning för en effektiv arbetsdag. Perfekt för kakelsättning, tapetsering och montering av vägghängda skåp.

Läs mer

HXL

Inget krångel, bara precision med Hultafors krysslaser.

Läs mer

PXL

Rada upp perfektion med denna punkt- och krysslaser.

Läs mer

HDL 100-S

I ett kompakt och smidigt format rymmer HDL 100-S den senaste tekniken. Inbyggd Bluetooth för att enkelt kunna överföra mätningar till HCL 100- S-appen. Mäter upp till 100 meter.

Läs mer

HDL 80

Rakt på sak med denna laseravståndsmätare.

Läs mer

HDL 20

Intuitiv och lätthanterlig avståndsmätare med ett mätområde upp till 20 m. Används exempelvis vid uppmätning av rum, kablar och rör, eller mätning på platser med dålig tillgänglighet.

Läs mer

Användarvänliga lasrar och avståndsmätare

Våra lasrar och avståndsmätare är utformade för att effektivisera arbetsdagen. Vårt sortiment innehåller röd och grön laser, smart avståndsmätare med Bluetooth- uppkoppling och tillbehör. Låt oss förklara några av funktionerna mer i detalj.

Bra saker att veta om lasrar