Partner login

Vattenpass MST 180

Hultafors - Sweden

Vattenpass MST är vårt starkaste och känsligaste vattenpass. Okrossbara blocklibeller med temperatursäkra libellinfästningar. Libeller med +30% förstoringsglas och självlysande reflektor för enklare avläsning.

HUR GÖR MAN DET SOM ÄR BÄST BÄTTRE?

Marknadens känsligaste vattenpass

Jo, man finslipar detaljerna. Därför är nya förbättrade Hultafors MST 180 i det mesta sig lik. Med marknadens känsligaste libeller, ISO 9001-certifierad montering för unikt låg tolerans och felmarginal och gedigen vikt som garanterar styvhet och kvalitet.

Förbättrade handtag ger bättre balans

En nyhet är handtagens form och placering för bättre balans och skönare hantering. Själva profilen har fått en lätt timglasform så att inte spån och smuts kan fastna på passet.

Ny infästning av libellerna ger enklare avläsning ur alla vinklar, särskilt när passet hålls högt.

Lättare vägghängning av skåp

Ny infästning av libellerna ger enklare avläsning ur alla vinklar, särskilt när passet hålls högt. En ny finess är hålen för vägghängning av skåp. Skruva upp passet på väggen, ställ skåpen på passet och fäst dem. Ta loss passet.

Kort sagt, kungen av vattenpass regerar vidare.

Produkt data MST 180

Läs mer om vårt starkaste och känsligaste vattenpass. Den har okrossbara blocklibeller med temperatursäkra libellinfästningar. Libeller med +30% förstoringsglas och självlysande reflektor för enklare avläsning.

Läs dig mer om MST

Fråga oss