Partner login

Gradering

Hultafors - Sweden

De flesta tillverkare av mätband använder stora hjul vid gradering, sedan pressas graderingen på mätbandet genom att rulla av skalan på ovan sidan stålbandet. Denna teknik är lätt att arbeta med, men det kan bli lite variation i mätskalan på grund av svårigheten att få en stadig tillförsel av stålband i förhållande till hjulet. Dessa variationer gör bara att man uppnår EU:s klass II.

Hultafors mätband är i första hand graderade med bläckstråleteknik. Ett skrivhuvud tillämpar graderingen genom att skriva in önskad gradering.

Ytskiktet på matt polyesterbeläggning minskar reflektioner - skillnaden syns tydligt mot konkurrerande produkter. Denna teknik ger en noggrannhet som gör att våra långa och korta band uppfyller kraven för EU:s Klass I.

Välj första klass

Hultafors familj av stålmätband är i en klass för sig när det gäller precision. Lägg till utmärkt ergonomi, smarta funktioner och robusta kapslingar så behöver hantverkaren inte leta längre.

Din förmåga att använda ett verktyg beror mycket på hur bra det passar i handen. Det är därför ergonomiskt korrekta verktyg inte bara känns bättre, utan även i slutändan gör dig bättre och låter dig arbeta längre.

Välj första klass

Mätband med precision

Det allra viktigaste när det gäller mätband är precision. Och givetvis att bandet är ett smidigt och bra verktyg i arbetet.

Vid tillverkningen lägger vi därför mycket vikt vid detta och har ett kvalitetssystem som är certifierat enligt ISO 9001.

Mätband med precision

Fråga oss