Partner login

Hultafors Verktygshink - Ett lätt sätt att bära smartare

Hultafors - Sweden

Hultafors Verktygshink är en hink för att bära verktyg, lika enkel som genomtänkt. Med smarta detaljer, ergonomisk form och bekvämt handtag kan vi erbjuda ett prisvärt och smart system som också sparar på kroppen.

Den klassiska verktygslådan med plats för allt, den stannar ofta i byschan, bilen eller i förvaringscontainern. Istället lägger många hantverkare verktygen de behöver i en hink. En praktisk lösning, men också med många begränsningar. Stora otympliga murarhinkar är klumpiga och ergonomiskt dåliga att bära. Gamla hinkar som innehållit lim eller spackel håller inte i längden och har obekväma handtag.

Inte ännu en verktygslåda

– Vi vet att många hantverkare tycker hink är enkelt och praktiskt. Så vi bestämde oss för utgå från den lösning som redan fungerar, och göra den så bra som möjligt, förklarar Håkan Carlsson, produktchef på Hultafors.

FUNKTION OCH ERGONOMI

Resultatet är Hultafors Verktygshink framtagen av Hultafors produktutvecklingsteam. En hink i stryktålig PP-plast där varje detalj utformats med omtanke om funktion och ergonomi.

– Verktygshinken har en avlång form för att vara smidig och lätt att bära. Insidan har vi gjort rund så att man kan bära den ergonomiskt korrekt och slippa att den dunsar mot benet, förklarar Maria Widing.

AXELBAND KAN FÄSTAS

Rundningen gör också att verktygshinken kan bäras mot kroppen vid klättring om man monterar ett axelband i hålen på sidorna.

STÄLLBART HANDTAG

– En irriterande sak med en vanlig hink är att när den ställs ned faller handtaget. Med handskar på kan det bli otympligt att få upp. Därför har vi utformat handtaget så att det kan förbli i ett stående läge, berättar Maria Widing, produktdesigner på Hultafors.

Proffsig och representativ

Hultafors Verktygshink blir ett prisvärt ergonomiskt alternativ, vars nytta är enkel att förklara för dem som har daglig erfarenhet av vanliga hinkars begränsningar.

– Vi tror också att många kan uppskatta att bära verktyg på ett sätt som känns proffsigt och representativt. Därför tror vi att de gamla limhinkarnas tid snart är förbi, säger Håkan Carlsson, Hultafors.

Fakta om verktygshinken

• Robust handtag för ett skönt grepp också vid tung last.
• Handtaget kan ställas i uppfällt läge när hinken ställs ned.
• Hål på sidorna för att fästa ett axelband.
• Graderad mätskala (liter) på insidan för till exempel vatten.
• Kan belastas med upp till 100 kilo.
• Gjord av tålig PP-plast

Hultafors Verktygshink

Hultafors Verktygshink är gjord av tålig PP-plast och har en ergonomisk form. Den välvda baksidan gör den enkel och bekväm att bära.

Den har hål på sidorna för fäste av axelband och det bekväma handtaget kan ställas i upprätt position när hinken ställs ned på marken. På insidan finns en mätskala för liter.

Till produktsidan

Fråga oss