Partner login

DOUBLE SAFETY - Lättåtkomlig för säkrare och effektivare arbetsflöde

Hultafors - Sweden

Säkerhetens betydelse på byggarbetsplatser växer och därmed också hantverkarnas krav på verktygen. Hultafors har med detta i åtanke skapat ett nytt dubbelhölster.

"Många hantverkare använder ofta två knivar på jobbet och vi har därför utvecklat dubbelhölstret Double Safety, som är utformat för att passa våra två säkerhetsknivar SK och USRA", säger Hultafors Produktutvecklingschef Per Eriksson.

ARBETA EFFEKTIVT OCH SÄKERT

Genom att ha hölstret bredvid benfickan har den säkerhetsmedvetna hantverket alltid tillgång till de knivar han eller hon använder mest och kan därmed arbeta både effektivt och säkert. "Double Safetyt ger helt enkelt extra säkerhet samtidigt som det underlättar och effektiviserar arbetet", säger Per Eriksson.

Slagtåligt material

Double Safety dubbelhölster är gjord av slagfast PP-plast, förenad med nitar och en elastisk loop. "När dina knivar är slitna, behåll hölstret och använd det igen för nya knivar - ett bra sätt att minimera koldioxidavtrycket", säger Per Eriksson.

SK SäkerhetsKniv

Dubbelhölstret innehåller två säkerhetsknivar; hantverkarsäkerhetskniven SK och säkerhetsuniversalkniven USRA. "SK säkerhetskniven är designad med en trubbig spets, utvecklad och anpassad för att öka säkerheten och minimera skador. Det är det perfekta valet för hantverkaren som värdesätter säkerhet ", säger Per Eriksson.

USRA Universalkniv

Universalkniven USRA är en säkerhetsuniversalkniv med ett blad som automatiskt dras tillbaka då bladet inte belastas för att förhindra stickskador. Perfekt vid skärning av gipsskivor, mattor och tapeter. "Våra säkerhetsknivar blir alltmer populära, och vi tror att många hantverkare kommer att uppskatta vår nya dubbelhölster", säger Per Eriksson.

Publicerat 01 december 2017.

Fråga oss