Partner login

Hultafors breddar sitt utbud av laserverktyg

Hultafors - Sweden

Hultafors utvecklar ständigt sitt verktygssortiment. Den senaste produktnyheten består av tre användarvänliga laserverktyg - inklusive en laseravståndsmätare - som gör hantverkarens arbetsdag effektivare.

"Vi har saknat några verktyg i laserkategorin", säger Hultafors produktchef Per Eriksson. "Vi har därför utökat sortimentet med en linjelaser, en punkt- och linjelaser och en laseravståndsmätare - ett verktyg som vi inte tidigare har erbjudit i vårt sortiment."

Lätt att förstå lätt att använda

De tre nya verktygen har utformats utifrån enkelhet, både när det gäller att förstå och använda dem. "Våra nya intuitiva laserverktyg är lätta att förstå och enkla att använda, vilket gör användarens arbete mer effektivt".

HDL 80 NÅR HELA VÄGEN

HDL 80 är Hultafors första laseravståndsmätare och är ett lättanvänt verktyg med ett mätområde upp till 80 meter. "Det är perfekt för mätning av längre avstånd och vid beräkning av area och volym", säger Per Eriksson.

PXL OCH HXL FÖR ENKEL PRECISION

Lanseringen innehåller även PXL -punkt och krysslinjejelasern samt krysslinjelasern HXL. PXL är ett enkelt verktyg med ljusa linjer som underlättar precisionsarbetet, såsom uppsättning av väggar. Och den användarvänliga HXL-linjelasern garanterar snabb och noggrann läsning vid kakling eller upphängning av tapeter eller skåp.

TILLBEHÖR FÖR ÄNNU EXAKTARE AVLÄSNING

Hultafors lasersortiment innehåller en rad intuitiva och användarvänliga tillbehör, utformade för att underlätta snabb och exakt avläsning. Bland produkterna kan man t.ex. hitta en mottagare, ett stativ och en universalhållare. Tillbehörna är kompatibla med de flesta lasermätningsverktyg.

"Vi har valt att lägga till några produkter i laserkategorin som vi anser vara ett utmärkt komplement till vårt sortiment," avslutar Per Eriksson.

Publicerat 20 mars 2018.

Fråga oss