Partner login

Hultafors lanserar två nya dubbelhölster

Hultafors - Sweden

Hultafors utökar nu sitt sortiment av dubbelhölster med två nya kombinationer som effektiviserar hantverkarens vardag. Gemensamt för de båda är att de innehåller universalkniven URA – en lätt och greppvänlig universalkniv med ergonomisk design för största möjliga säkerhet, bekvämlighet och kontroll.

Hultafors utökar nu sortimentet av dubbelhölster med två nya kombinationer, vilket innebär att vi nu erbjuder totalt tio olika dubbelhölster

För en effektivare arbetsdag

Med ett dubbelhölster har hantverkare alltid snabb åtkomst till de två knivarna de använder mest och arbetet kan utföras mer effektivt.

”Många hantverkare använder ofta två knivar i sin vardag och det är det som har varit utgångspunkten för våra dubbelhölster. De nya knivkombinationerna med universalkniven URA som bas används redan flitigt av många hantverkare idag, men än så länge har ingen kombinerat dem i dubbelhölster”, säger Hultafors produktchef Per Eriksson.

Perfekt för Gipsskivor

Dubbelt hölster JS + URA inkluderar gipssågen JS och universalkniven URA - en perfekt kombination för den som jobbar mycket med gips. Båda verktygen är utformade för att skära i gips; för att passa in skivorna såväl som att skära ut hål för eluttag.

För alla sorts arbeten

Dubbelhölster STK+URA består av stämkniven STK och universalkniven URA och gör att hantverkaren är väl utrustad för alla typer av jobb – från grovjobb till uppgifter som kräver precision. Knivkombinationen innebär effektiva snitt i trä såväl som gips, mattor och tapeter.

Återanvänd hölstret!

Dubbelhölstret är gjort i slagtålig PP-plast som sammanfogats med en nit och ett elastiskt förband.

”När knivarna är utslitna är det enkelt att återanvända hölstret med nya knivar. Ett bra och enkelt sätt att minimera vår klimatpåverkan,” säger Per.

Publicerat 04 september 2018.

Fråga oss