Partner login

Överlägsen precision. Alltid tillhands.

Hultafors - Sweden

NYA SL KORTA STÅLMÄTBAND FRÅN HULTAFORS.

Prova våra nya SL mätband och du märker det direkt: precision i en liten praktisk förpackning. Det smidiga och tåliga huset kombinerar slitstark tillförlitlighet med kompakta mått.

Hultafors korta mätband SL

Det första du kommer att lägga märke till när du provar nya SL mätbandet från Hultafors är det faktum att du inte gör det. Lägger märke till dem, alltså. Den tunna modellen är klädd i en kraftig ABS-plast och har utformats speciellt för att passa i vilken ficka som helst. Med sin slimmade design är mätbanden därför extra enkla att bära med sig, på vilket jobb som helst. Nära till hands i alla lägen.

Dra ut stålmätbandet och du känner den kvalitativa precisionsmekanismen som göms på insidan av kapseln. Mätbandet löper tyst och smidigt och bromsen är tydlig utan att bandet för den delen flyttar på sig.

Den dämpande bandreturen skyddar ändhaken mot skador. Lägg till detta den smarta metallöglan för säkerhetslinan, för säkert arbete på hög höjd. 16/19 mm bandbredd ger stadga och underlättar ditt arbete.

- Enkelt uttryckt: Det här är precision i ett extremt praktiskt paket. En pålitlig följeslagare som alltid finns vid din sida. Eller, använd bälteshållaren för att fästa mätbandet i ditt bälte och du är redo för alla utmaningar, säger Håkan Carlsson.

KORTA MÄTBAND STÅL SL

Smidigt stryktåligt mätband tillverkat i ABS-plast. Gult stålmätband graderat med mycket precisionssäker bläckstråleteknik. Mjuk inrullning av bandet och dämpande bandretur som skyddar ändhaken mot skador.

  • Typgodkänd enligt EU Klass I.
  • Metallögla för säkerhetslina för säkert arbete på hög höjd.
  • Rostfritt ändbeslag med förstärkningsplatta.
  • Distinkt broms utan att bandet flyttar på sig.
  • Bandet går att byta ut och finns som reservdel.

Publicerat 02 maj 2013.

Fråga oss