Partner login

Gipsvinkel för dagens standarder

Hultafors - Sweden

Hultafors har tagit ytterligare ett steg för att förenkla hantverkarnas arbetsdag genom att bredda gipsvinkelssortimentet. Det senaste tillskottet till marknaden är Gipsvinkel PS 90. Verktyget är gipsvinkel anpassad till dagens krav och regler.

"Allt eftersom marknaden har skärpt kraven, och hantverkarna på större byggplatser inte får hantera gipsskivor som är 1200 mm breda såg vi behovet av att erbjuda en kortare längd av vårt befintliga justerbara gipsvinkel (PS 120)", säger Hultafors produktchef Per Eriksson.

Utvecklad med proffs

Bara verkliga proffs vet vad de behöver, därför har vi lyssnat på våra användare som har signalerat att de vill ha en 900 mm lång gipsvinkel. Behovet av en kortare gipsvinkel kommer från att det på många större byggplatser inte får arbeta med gipsskivor med 1200 mm bredd på grund av deras vikt.

Samma funktion - nytt utseende

Verktyget kan beskrivas som funktionellt, lätt att hantera och stabilt vid skärning av gipsskivor. Precis som PS 120 kan PS 90 vikas, vilket gör den enkel att bära, lagra och transportera. Både PS 90 och PS 120 har fått ett nytt uppdaterat och modernt utseende, vilket betyder att skalan är lättare att läsa.

"Vi arbetar ständigt med att utveckla våra produkter för att underlätta arbetsdagen för professionella användare och vi vill naturligtvis vara i framkant av arbetsmiljöfrågor. Vi tog också chansen att förbättra avläsningen av vinklar på skalan, fortsätter Per

.

Gipsvinkel PS 90

Justerbar gipvinkel med millimeter och gradgraderingar som kan ställas in i fyra fasta lägen.

• 4 vinklar med fasta positioner (22,5 °, 45 °, 67,5 °, 90 °).
• Möjlighet att växla mellan höger- och vänsterhands position.
• Den vikbara funktionen gör den enklare att lagra och transportera.
• Ytterligare 21 vinklar markerade på skalan.
• Anslag och blad i anodiserad aluminium

Publicerat 20 mars 2018.

Fråga oss