Partner login

Extrem styrka, perfekt precision

Hultafors - Sweden

Hultafors laNSERAR STÄMJÄRN HDC.

Du känner det i första slaget. Hur kraften går rakt ner i arbetsstycket. Du håller nämligen i ett stämjärn med en unik genomgående stålkonstruktion, smidd i ett enda stycke. Extremt stryktåligt, enastående brytförmåga och överlägsen slagtålighet är bara några av fördelarna.

Hultafors launches chisels HDCHela stämjärnet kan placeras helt plant mot arbetsytan vilket gör att du kan knacka bort material utan att skada underlaget. Med andra ord ett riktigt vasst stämjärn för dig som kräver extra allt när det gäller styrka, funktion och precision.

Handtagets utformning garanterar ett korrekt grepp och gör arbetet så säkert som möjligt. Stämjärn HDC kommer i ett smart hölster gjort i slagtålig PP-plast som enkelt kan
fästas på bältet eller på en knapp.

STÄMJÄRN HDC

Stämjärn med perfekt precision, vasst, stryktåligt och alltid nära till hands. Redo för uppgifter som kräver extrem styrka och precision. Slipat blad med 25° lutning för bästa förhållande mellan Hultafors launches chisels HDCskärpa och hållbarhet.
Hela stämjärnet inklusive handtaget kan placeras plant mot underlaget för utökade användningsområden. Smart hölster tillverkad av slagtålig PP-plast för ökad tillgänglighet som enkelt kan fästas i bältet eller på en knapp.

  1. Smidd i ett stycke med genomgående I-profil för extrem brytstyrka och för att maximera kraftöverföringen ner i arbetsstycket.
  2. Plan anläggningsyta ger ökat antal användningsområden.
  3. Handtag av Santoprene optimerat för både kraft och precision.
  4. Smart hölster för ökad tillgänglighet.
  5. Utbytbart slag i nylon som reservdel.

Publicerat 15 september 2014.

Fråga oss