Partner login

Talmeter - mer än bara mätning

Hultafors - Sweden

De unika märkmätarna från Hultafors har underlättat arbetet för hantverkare i flera årtionden. Med vårt senaste sortiment av märkmätaren TALMETER utökar vi möjligheterna ytterligare.

Mäta och märka utan att läsa av.

Talmeter in handDet som gör märkmätaren så speciell är att du kan mäta och sedan märka direkt på arbetsstycket, utan att ens läsa av graderingen. Tack vare de kombinerade mät- och märkeggarna och en kraftig broms kan du hålla kvar ditt mått och säkert överföra det till arbetsstycket. Om och om igen.

Dessutom är det lika enkelt att ta invändiga som utvändiga mått, ritsa cirklar och – beroende på modell – även mäta diameter och omkrets. Allt med en och samma märkmätare. Så gör dig redo att ta mätning och märkning till nästa nivå – pröva en TALMETER-märkmätare från Hultafors..

ETT VERKTYG - MÅNGA ANVÄNDNINGSOMRÅDENTalmeter 2m 3m.

Är du van vid traditionella mätband eller tumstockar? Då kommer Hultafors TALMETER 2 m/3 m att revolutionera ditt arbete och göra det enklare att mäta och märka i många situationer.

Tänk dig följande: Med en märkmätare till hands kan du mäta och märka utan att läsa av graderingen, ta invändiga mått lika enkelt som utvändiga, ritsa perfekta cirkelbågar och till och med mäta diameter och omkrets. Allt det med ett enda verktyg. Låter det för bra för att vara sant? Det är det inte. TALMETER-märkmätare från Hultafors är utvecklade för att underlätta ditt arbete.

UTÖKADE MÖJLIGHETER. Talmeter 6m

Med Hultafors TALMETER 6 m kan du ta enkel mätning och märkning ännu längre. Du kan mäta och märka utan att läsa av graderingen, ta invändiga och utvändiga mått och ritsa cirklar. Det stryktåliga stålbandet är också perfekt kupat för att hålla sig rakt, även när du tar längre mått.

Bandet har en stående skala på baksidan som gör det enklare att läsa av när du tar lodräta mått. Dessutom finns en broms med Auto-lock funktion och en unik bälteshållare som gör att du alltid har din TALMETER tillhands när du behöver den.

Publicerat 01 februari 2012.

Fråga oss