Partner login

Uretanklubba - Rekylfri kraft, utan gnistor

Hultafors - Sweden

Med den nya Uretanklubban DB från Hultafors så kan du lita på mycket kraft och minskad rekyl utan gnistor. Skallen är fylld med stålkulor som dämpar stöten och minskar rekylen.

Designen har mjuka ytor vilka minimerar risken för att lämna märken på arbetsstycket, och en platt yta på huvudet som gör klubban kan förvaras upprätt. Ergonomiskt handtag av glasfiber och grepp i Santoprene.
Hultafors dead blow hammer

- "Vår Uretanhammare har ett handtag i Santoprene vilket ger ett optimalt grepp, minskar risken för förslitningsskador och förbättrar hantverkarens arbetsmiljö. Vi arbetar ständigt med att utveckla nya lösningar som underlättar vardagen för hantverkare. Våra Uretanklubbor är inget undantag med sina utseende och fantastiska handtag " säger Håkan Carlsson, Produktchef på Hultafors.

uretanklubba DB

Klubban har en skalle täckt av uretan, fylld med med stålkulor som dämpar stöten och minskar rekylen. Klubbans skalle är skonsam mot arbetsstycket och bildar inte gnistor eftersom kontaktytan inte är av metall. Ergonomiskt utformat handtag med optimalt grepp i Santoprene.

  • Hammaren är skonsam mot arbetsstycket.
  • Skallen är fylld med stålkulor för att dämpa stöten och minska rekylen.
  • Ergonomiskt utformat handtag för optimalt grepp i Santoprene.
  • Skonsam och gnistfri mot arbetsstycket.

Publicerat 21 november 2012.

Fråga oss