den nya generationen verktygsbärare från Snickers Workwear

Du vet hur det funkar. Alltid i rörelse. Från bilen till arbetsplatsen, från ett ställe till ett annat. Och när du behöver ett visst verktyg behöver du det just nu. Du vill kunna ta fram
verktygen när som helst. Vi presenterar därför den nya generationens verktygsväskor och bälten från vårt systermärke Snickers Workwear.

De är experter på området och har över 30 års erfarenhet av verktygsbärare. Självklart är deras nya serie designad för bästa möjliga ergonomi och har avancerade funktioner för maximal rörlighet på jobbet

Tåliga material.

Flexi Verktygsväska och Verktygsväska/Ryggsäck har stadiga gummiklädda aluminiumhandtag och slitstarka bottnar i gummiplast, vilket minskar risken för märken på golvet och hindrar att verktygsväskan glider runt i bilen.

Smart verktygsbärande.

Med vår nyskapande Flexi Verktygsväska/Ryggsäck kan du ha dina viktigaste verktyg på ryggen – och få händerna fria för annat.

XTR – det ultimata verktygsbältet.

Det nya verktygsbältet XTR är ett nytt sätt att bära verktyg. Det har ett unikt system för att fästa fickor så att du kan placera de tåliga läderfickorna precis där du vill ha dem.

Enkelt att komma åt verktygen.

Du får bättre överblick över verktygen, och det blir lättare att ta fram dem. Alla Flexi Verktygsväskor och Verktygsväska/Ryggsäck har verktygsöglor, olika avdelningar, elastiska stroppar, flerfunktionsfickor och särskilda hållare för trådlösa borrmaskiner.

Fråga oss