Cratsman's knives en kniv för dig.

En kniv för dig. Knivar har i princip sett likadana ut i över hundra år. Men vi har tillsammans med de riktiga experterna; professionella hantverkare, utvecklat en unik serie knivar. Det är knivar speciellt utformade efter hur hantverkare faktiskt arbetar.

Stål med styrka.

Bladen på våra knivar är tillverkade av japanskt stål, som är känt för sin höga kvalitet. Eggen slipas i flera steg och bryns till sist på en läderskiva. Detta ger mycket hållbara knivblad med en riktigt vass egg.

Tålig plast.

Både skaften och hölstren är tillverkade av extra slagtålig polypropen – PP-plast. Skaften är utformade för att ge dig ett bra och säkert grepp.

Unika funktioner.

Unik funktion gör att hölstret inte lossnar från knappen i byxorna, samtidigt som den är lätt att ta bort.Hultafors craftsman's knives

I vårt sortment ingår knivar med smarta detaljer som underlättar ditt arbete. Stämkniven är förutom kniv också ett stämjärn. Så nu kan du använda din kniv på flera sätt utan att skada den.

Grovkniv och stämkniv.

Detta är kraftiga och slitstarka knivar som passar flera yrkeskategorier som behöver bända, bryta, stämma och hacka i diverse olika material.

Heavy duty knife

Målarkniv.

Målarkniven är ett verktyg med tre funktioner – först och främst är det en kniv, men också skruvmejsel och burköppnare.

Painters knife

VVS- Kniv.

Eftersom VVS-tekniker ofta behöver ta bort grader från rör har VVS-kniven en integrerad fil på ena sidan av bladet.

Plumbers knife

Fråga oss