Blad till brytbladsknivar

Knivens viktigaste egenskap är en vass egg. Med våra brytbladsknivar får du perfekt skärpa och precision, gång på gång och utan avbrott.

En knivs viktigaste egenskap är en vass egg

Med våra brytbladsknivar får du perfekt skärpa och precision, gång på gång och utan avbrott.

Hultafors har tagit fram ett heltäckande sortiment ergonomiska brytbladsknivar och reservblad som kan användas för en mängd olika uppgifter. Arbetsflödet effektiviseras eftersom hantverkaren utsätts för färre distraktioner.

"Olika arbetsuppgifter kräver olika typer av blad. Till exempel är det stor skillnad mellan att skära mattor och att skära gips. Därför har vi utvecklat fyra olika blad med olika styrkor så att alla kan hitta en variant som lämpar sig för den aktuella arbetsuppgiften."
Per ErikssonProduktutvecklingschef, Hultafors

Reservblad till brytbladsknivar

Professionella hantverkare kräver perfekta snitt. Därför har vi tagit fram 4 olika blad med olika egenskaper. De lämpar sig för olika, men vanliga, arbetsuppgifter och garanterar hög precision, perfekt skärpa och lång livslängd.

Allround-bladen fungerar bra för de flesta typer av arbeten. För fina precisionssnitt bör du däremot använda Edge. För den som vill kunna använda bladet extra länge är Performance det bästa valet. Non-segment är ett flexibelt blad som kan böjas utan att brytas av.

Brytblad Allround

Ett pålitligt blad för daglig användning med utmärkt skärpa och lång livslängd. Avsett för universalbruk, t.ex. att skära i plast och papp, skala kablar och öppna lådor. 9 mm-bladet säljs i 10-pack. 18/25 mm-bladen levereras i en praktisk förvaringslåda med 4 magasin som innehåller 3 reservblad vardera.

Lådan kan användas för att bryta av blad samt för att förvara utslitna blad på ett säkert sätt. Bladen sorteras som metallskrot.

Brytblad Edge

Ett blad med extra skärpa för uppgifter som kräver extra precision. Avsett för precisionssnitt och skärning i gips. 9 mm-bladet säljs i 10-pack. 18/25 mm-bladen levereras i en praktisk förvaringslåda med 4 magasin som innehåller 3 reservblad vardera.

Lådan kan användas för att bryta av blad samt för att förvara utslitna blad på ett säkert sätt. Bladen sorteras som metallskrot.

Brytblad Performance

Ett blad som behåller skärpan under lång tid och lämpar sig för krävande snitt. Skapat för att skära i isolering, gips och mattor. Levereras i en praktisk förpackning om 4 magasin med 3 blad i varje.

För 18/25 mm-blad kan förpackningen användas för att bryta bladet samt förvara det säkert. Bladen sorteras som metallskrot.

Brytblad Non-segment

Ett flexibelt blad för precisionsarbeten som kräver att du kommer riktigt nära. Används för att ta bort rester av lim och silikon. Passar till brytbladsknivar för 18/25 mm breda blad. Bladen sorteras som metallskrot.

Verktygen som nämns

graphic