Stiftpenna – i hölster med inbyggd vässare

Hultafors Stiftpenna är en greppvänlig penna i hölster med inbyggd vässare.

Hölstret har en smart konstruktion som gör pennan lätt att ta fram, men som också ser till att den sitter ordentligt på plats när det behövs. Dessutom är både pennan och hölstret utformade så att de inte rullar iväg när de placeras på en plan yta.

Testad av professionella användare

Stiftpennan har utvecklats i samarbete med hantverkare inom olika områden. Målet har varit att göra hantverkarnas arbetsdag ännu effektivare.

"Den perfekta pennan sitter på plats i hölstret samtidigt som den är enkel att plocka fram när den behövs. Hölstret måste sitta kvar på fickan."
GöranEn av våra professionella testare.

Inbyggd vässare för enkel åtkomst

Pennvässaren sitter i hölstret och finns därmed alltid nära till hands. Smuts och väta leds bort från pennan genom ett hål längst ned i hölstret, vilket ökar livslängden. Allt detta, i kombination med den ergonomiska och greppvänliga designen, resulterar i en pålitlig penna som kombinerar det bästa av två klassiker.

"Vi har utvecklat ett antal produkter som gör det lättare för hantverkarna att göra markeringar. Effektivitet, ergonomi och slitstyrka har varit viktiga aspekter i arbetet med de nya produkterna."
Per ErikssonProduktchef, Hultafors

Kombination av två klassiker

Stiftpennan är en kombination av den traditionella snickarpennan och en klassisk blyertspenna. Genom att kombinera dessa pennors egenskaper har vi skapat en penna som alltid är enkel att greppa, oavsett om du vill rita linjer eller göra precisionsmarkeringar.

Fakta om Stiftpennan HDM

  • Lätt att ta ut ur hölstret och hålls på plats i hölstret

  • Greppvänlig och ergonomisk design som gör den enkel att använda

  • Stiften har optimerats för ökad hållbarhet och fuktbeständighet

  • Inbyggd vässare i hölstret som gör det enkelt att vässa pennan

  • Refillstift som förlänger pennans livslängd

Verktygen som nämns

graphic