Hitta rätt brytbladskniv

Knivens viktigaste egenskap är en vass egg. Med våra brytbladsknivar får du perfekt skärpa och precision, gång på gång och utan avbrott.

Hultafors har tagit fram ett heltäckande sortiment ergonomiska brytbladsknivar och reservblad som kan användas för en mängd olika uppgifter. Arbetsflödet effektiviseras eftersom hantverkaren utsätts för färre distraktioner.

Perfektion i varje snitt

Vår brytbladsknivar och reservblad kännetecknas av hög precision, utmärkt skärpa och långvarig prestanda. I kombination med den smarta och ergonomiska designen ser dessa egenskaper till att du kan jobba fokuserat och effektivt.

"Eftersom verktyget är symmetriskt kan bladet monteras i båda riktningarna utan problem. Därmed kan vänsterhänta användare anpassa kniven istället för att anpassa sitt arbetssätt."
Per ErikssonProduktutvecklingschef, Hultafors

Brytbladsknivar

Brytbladskniv SPP 25 A/W

SPP 25A/W är en stadig brytbladskniv som används för att skära tjocka mattor eller isolering. Knivens slimmade design gör att den passar för många olika användningsområden. Avsmalnad för bättre sikt, åtkomst och kontroll. Kniven är tillverkad av hållbar plast (polykarbonat) med stålkärna för extra stabilitet. 1 mm tjock metallskena som förbättrar stabiliteten ytterligare.

Brytbladskniv SRP 18 A/W

SRP 18A/W är en ergonomisk brytbladskniv för många olika material, bland annat gips, isolering, våtrumsskivor och trä. Knivens design med grepp i gummi gör att den passar för material som kräver mer kraft. Avsmalnad för bättre sikt, åtkomst och kontroll.

Kniven har plats för ett magasin med 3 extrablad och är tillverkad av hållbar plast (polykarbonat) med stålkärna för extra stabilitet. 1 mm tjock metallskena som förbättrar stabiliteten ytterligare.

Brytbladskniv SRP 25 A/W

SRP 25A/W är en stadig brytbladskniv som används för att skära tjocka mattor eller isolering. Knivens design med grepp i gummi gör att den passar för material som kräver mer kraft. Avsmalnad för bättre sikt, åtkomst och kontroll.

Kniven har plats för ett magasin med 3 extrablad och är tillverkad av hållbar plast (polykarbonat) med stålkärna för extra stabilitet. 1 mm tjock metallskena som förbättrar stabiliteten ytterligare.

Brytbladskniv SFP 18 A/W

SFP 18A/W är en kraftig brytbladskniv med fena. Kniven kan användas för att skära bl.a. plast och papp och för att skala kablar. Knivens slimmade design gör att den passar för många olika användningsområden.

Avsmalnad för bättre sikt, åtkomst och kontroll. Fenan trycker effektivt ner mattkanter eller öppnar burkar. Kniven är tillverkad av hållbar plast (polykarbonat) med stålkärna för extra stabilitet. 1 mm tjock metallskena som förbättrar stabiliteten ytterligare.

Brytbladskniv SFRP 18 A/W

SFRP 18A/W är en ergonomisk brytbladskniv med fena. Kniven kan användas för att skära i många olika material, bland annat gips, isolering, våtrumsskivor och trä. Knivens design med grepp i gummi gör att den passar för material som kräver mer kraft.

Avsmalnad för bättre sikt, åtkomst och kontroll. Fenan trycker effektivt ner mattkanter eller öppnar burkar. Kniven har plats för ett magasin med 3 extrablad och är tillverkad av hållbar plast (polykarbonat) med stålkärna för extra stabilitet. 1 mm tjock metallskena som förbättrar stabiliteten ytterligare.

Verktygen som nämns

graphic