Hultafors Measures appsupport & vanliga frågor och svar

På den här sidan hittar du tips om hur du upprättar en anslutning samt vanliga frågor som dykt upp vid användning av appen Hultafors Measures.

Har du fortfarande problem med Bluetooth-anslutningen efter att ha följt dessa steg? Har du inte hittat svaret på din fråga i Vanliga frågor?

Kontakta oss! Kontakta oss gärna när som helst via vår supportadress: info@hultaforsgroup.com

Upprätta en anslutning mellan appen och mätenheten

1. Aktivera Bluetooth på din smartphone

Se till att Bluetooth är aktiverat på din smartphone. Hultafors mätenhet kan inte paras ihop med en smartphone i Bluetooth-inställningarna.

Aktivera Bluetooth på Android-enheter: Inställningar -> Anslutningar -> Bluetooth Aktivera Bluetooth på iOS-enheter: Inställningar -> Allmänt -> Bluetooth

2. Aktivera platsdelning på din smartphone (gäller endast för Android-enheter)

Platsdelning krävs på Android-enheter för att säkerställa att en anslutning smidigt kan upprättas mellan appen och mätenheten. Aktivera platsdelning i dina smartphone-inställningar eller direkt i appen genom att klicka på ”Tillåt alltid”.

3. Ansluta flera smartphones till samma mätenhet samtidigt

En anslutning mellan en smartphone och mätenheten kan endast upprättas om mätenheten inte är ansluten till en annan smartphone samtidigt. Se till att ingen annan som tidigare har anslutit till mätenheten har appen öppen eller öppen i bakgrunden. Listan över nyligen använda appar bör också kontrolleras. Om problemet kvarstår, starta om mätenheten.

Vanliga frågor och svar – Svar på vanliga frågor

Hur/Var kan jag ladda ner appen Hultafors Measures?

Appen Hultafors Measures är utformad för Android- och iOS-enheter. Öppna din App Store (iOS: Apple App Store, Android: Google Play Store), sök efter Hultafors Measures och installera appen.

Direktlänkar för apphämtning: >> Apple App Store >> Google Play Store

Vad ska du i allmänhet tänka på när du använder appar för att säkerställa att inga fel uppstår?

Starta om din smartphone regelbundet. Stäng bakgrundsappar regelbundet från listan över nyligen använda appar.

Varför kräver appen Hultafors Measures att Bluetooth är aktivt?

Datautbytet mellan mätenheten och appen Hultafors Measures sker via Bluetooth. Om Bluetooth-funktionen är inaktiverad kan inte anslutningen mellan mätenheten och appen upprättas.

Hur aktiverar jag Bluetooth?

Aktivera Bluetooth på Android-enheter: Inställningar -> Anslutningar -> Bluetooth Aktivera Bluetooth på iOS-enheter: Inställningar -> Allmänt -> Bluetooth

Hultafors mätenhet kan inte paras ihop med en smartphone i Bluetooth-inställningarna.

Varför kräver appen Hultafors Measures platsdelning (på Android-enheter)?

Google kräver platsdelning för att upprätta en Bluetooth-anslutning mellan mätenheten och en smartphone. Om platsdelning är inaktiverat kan appen inte användas på Android-enheter.

Hur aktiverar jag platsdelning (på Android-enheter)?

Platsdelning på Android-enheter: Inställningar -> Anslutningar -> Plats

Platsdelning måste aktiveras i smartphone-inställningarna. Dessutom måste frågan ”Tillåt Hultafors Measures-appen att komma åt enhetens plats?” bekräftas genom att välja ”Tillåt”.

Varför kräver appen Hultafors Measures tillgång till mina foton, media och filer för att spara mätresultat (på Android-enheter)?

När du sparar data från appen för första gången skapas automatiskt en mapp som heter ”Hultafors Measures” i smartphonens internminne. Därefter, om foton tas eller videor spelas in i Hultafors Measures-appen eller om funktionen ”Spara data” väljs, kommer all data att lagras i den här mappen. Hultafors har inte tillgång till andra filer på din smartphone.

Varför kräver appen Hultafors Measures tillgång till mina foton och videor för att spara mätresultat (på iOS-enheter)?

Denna åtkomst krävs för att säkerställa att alla kamerafunktioner för foton och videor är tillgängliga. Hultafors har inte tillgång till andra filer på din smartphone.

Hur kan jag retroaktivt godkänna åtkomst till funktioner som jag tidigare avvisat genom att klicka på Neka?

Behörigheter på Android-enheter: Inställningar -> Appar & Notiser -> välj appen Hultafors Measures -> Behörigheter Behörigheter för iOS-enheter: Inställningar -> Dataskydd -> välj relevanta funktioner

Kan flera personer med appen Hultafors Measures ansluta till samma mätenhet samtidigt?

Nej, endast en person kan ansluta till mätenheten samtidigt. Om du vill att en annan person ska kunna ansluta till den här mätenheten måste personen som senast använde appen antingen stänga appen i listan över nyligen använda appar (i bakgrunden) eller mätenheten startas om.

Verktygen som nämns

graphic