Handverktyg tillverkade för proffs

Vi utvecklar våra produkter tillsammans med proffs. Varför? För att det bara är så som vi kan vara säkra på att våra verktyg håller den kvalitet som vi eftersträvar.

Utvecklade med proffs

Vårt löfte är att leverera verktyg som du kan lita på, oavsett situation. Det innebär naturligtvis att vi involverar riktiga hantverkare i utvecklingen av nya verktyg. Vi arbetar med en grupp testare som arbetar inom hantverksområden. När vi är på väg att utveckla ett nytt verktyg, eller förbättra ett befintligt, börjar vi alltid med professionella användare – vi pratar med dem, lyssnar på deras behov och observerar dem under arbetsdagen. Allt med målet att uppfylla, och till och med överträffa deras förväntningar.

Innovativa verktyg utvecklade för specifika yrken

Samarbetet med proffs har lett till en rad innovativa verktyg utvecklade för specifika yrken. Som när vi till exempel upptäckte behovet av en el- och listhammare och därför lanserade en ny produkt som omedelbart gjorde succé. Eller när vi utvecklade en serie hantverkarknivar, inklusive en målarkniv utformad speciellt för att öppna målarburkar, en elkniv optimerad för att skala och partvinna kablar och en säkerhetskniv med trubbigt knivblad för att minimera risken för skador.

När allt kommer omkring gör vi allt med professionella hantverkares bästa i åtanke. Vi gör arbetsdagen enklare, säkrare, mer ergonomisk och produktiv – med hjälp av tillförlitliga verktyg.

Verktygen som nämns

graphic