Såga med precision, varje gång

Vårt mål är att bli ledande inom sågar och vi erbjuder ett komplett sortiment sågar i olika modeller. Våra sågar kombinerar material av hög kvalitet, ergonomisk design och den senaste sliptekniken och hjälper dig att utföra exakta och säkra kapningar, oavsett vilken typ av arbete du behöver utföra.

Sågar i de flesta material

Vårt heltäckande sortiment omfattar handsågar i flera olika utföranden, bågsågar, bågfilar och olika specialsågar för kapning av de flesta material, bl.a. metall, betong, trä, gips och plast. Oavsett vad du vill kapa kan du räkna med precision och kontroll.

Effektiv 3-fasslipning

För att våra produkter ska ge optimal precision och kontroll lägger vi stort fokus på sågtändernas slipning. För de mest avancerade modellerna använder vi en unik 3-fasslipning som gör sågen extremt effektiv och samtidigt ger fina snitt utan flisning.

Miljövänlig vaxbaserad ytbehandling

Flera av våra sågblad har en miljövänlig, vaxbaserad ytbehandling som minimerar friktionen och klämrisken. Än viktigare är att du kan såga med maximal precision och kontroll.

Skapat för proffs

Handsågarna i HBX-serien är skapade för professionella användare. Med de här sågarna får du garanterat snygga snitt varje gång, och du sågar både snabbt och rakt. Med sin stadiga konstruktion, sitt utbytbara sågblad och sitt unika bladskydd har det här kvalitetsverktyget alla förutsättningar att bli en långvarig arbetskamrat.

Ergonomisk design

Vi utgår alltid från kroppen när vi utvecklar våra verktyg. Det är en av anledningarna till att vi tar hjälp av professionella användare på ett tidigt skede i utvecklingsprocessen. Vår utmaning är att se till att användarna kan prestera på topp samtidigt som deras kroppar utsätts för minsta möjliga belastning när de använder verktygen. När det gäller segmentsågar handlar ergonomin om att minimera sågbladets vibrationer och friktion.

Specialsågar för särskilda användningsområden

Vårt kompletta sortiment omfattar olika typer av specialsågar – allt från precisionsarbeten till mindre jobb. Oavsett vilken utmaning du står inför har vi en såg för dig. Vår sågguide hjälper dig att ta reda på vilken såg som passar bäst för dig och ditt arbete.

Verktygen som nämns

graphic