Verktygshink

Ett smartare sätt att bära.

Hultafors verktygshink är lika enkel som den är smart

Med sina smarta detaljer, sin ergonomiska form och sitt bekväma handtag är den här verktygsbäraren snäll mot både kroppen och plånboken.

En verktygslåda som inte är som andra

Den klassiska verktygslådan med plats för allt blir ofta kvar i skåpbilen eller släpet. Många hantverkare plockar istället med sig de få verktyg de tror att de behöver i en vanlig hink – en enkelt och praktisk lösning som dock är ganska begränsad. Stora murarhinkar är otympliga och oergonomiska, och begagnade hinkar som har använts för lim eller gips är sällan bekväma att bära och ger knappast ett professionellt intryck.

"Eftersom hantverkarna gillar sina hinkar såg vi dock ingen anledning att skapa ännu en verktygslåda. Istället bestämde vi oss för att utgå från en befintlig, fungerande lösning och göra den så bra som möjligt."
Håkan CarlssonProduktchef, Hultafors

Funktion och ergonomi

Hultafors verktygshink har skapats av företagets produktutvecklingsteam. Hinken tillverkas i slitstark PP-plast och varje liten detalj har utformats med fokus på funktion och ergonomi.

Verktygshinken har en avlång, ergonomisk form som gör den lätt att bära. Tack vare den rundade insidan kan du bära den nära kroppen utan att den studsar för varje steg.

Lägg till en axelrem

Verktygshinkens rundade form är också en fördel när du fäster en axelrem i hålen på hinkens sidor.

Handtaget står upp

På en vanlig hink faller handtaget ned så fort du släpper det. Det är särskilt irriterande när du har på dig handskar. Därför har vi gjort det möjligt att fixera handtaget i stående läge så att hinken är lätt att lyfta.

Professionellt intryck

Med sina smarta funktioner är Hultafors verktygshink ett mycket bra val som har både ett attraktivt pris och ett attraktivt utseende.

Fakta om verktygshinken

  • Stadigt och bekvämt handtag

  • Handtaget kan fixeras i stående läge när hinken sätts ned

  • Hål för fästning av axelrem

  • Mätskala på insidan

  • Klarar en last på upp till 100 kg

  • Tillverkad i slitstark PP-plast

Verktygen som nämns

graphic