Hultafors – Vattenpass MST 180

Vårt känsligaste vattenpass är ett ovärderligt verktyg på en byggarbetsplats och det har med råge förtjänat sin ikon-status. Långpasset som det även kallas, huserar i en robust aluminiumprofil med temperatursäkra libellinfästningar och okrossbara blocklibeller.

Hur förbättrar man det som redan är bäst?

Vattenpasset MST är vårt kraftigaste och känsligaste vattenpass. Okrossbara blocklibeller som är UV-beständiga och tål temperaturförändringar med 30 % förstoring och självlysande reflektor som underlättar avläsningen.

MST-vattenpasset har marknadens känsligaste libeller.

Varje liten detalj kan finjusteras och förbättras. Därför kan det hända att Hultafors nya, förbättrade MST ser oförändrad ut vid första anblicken. Det har fortfarande marknadens känsligaste libeller, ISO 9001-certifierad infästning som ger en unikt låg felmarginal och en rejäl konstruktion för slitstyrka och stabilitet.

Förbättrade handtag för bättre balans

Om du tittar närmare ser du att handtagens form och placering har förbättrats för att ge bättre balans. Skenan har fått en diskret timglasform som förhindrar att smuts fastnar på vattenpasset.

Libellernas nya infästning förbättrar läsbarheten ur alla vinklar, i synnerhet nedifrån.

Funktion för fastsättning på skåp

Sist men inte minst finns hål i skenan som gör det lättare att montera vägghängda skåp. Du skruvar bara fast MST-vattenpasset direkt på väggen och låter skåpet vila på det medan du skruvar fast det. Därefter skruvar du loss vattenpasset igen.

Verktygen som nämns

graphic