2021-09-02

Nu breddar vi HDC sortimentet

Våra HDC stämjärn är mycket omtyckta av hantverkare som ställer höga krav på sina verktyg. Nu utökar vi sortimentet med ytterligare sju stycken bredder.

HDC är praktiska och allsidiga stämjärn smidda i högkvalitativt stål och utvecklade för uppgifter som kräver extrem styrka och kraft såväl som precision. Sortimentet med 11 stycken stämjärn sträcker sig från 6 mm till 40 mm bredd.

Robusta stämjärn för rivning

De bredare modellerna av HDC stämjärnen är kraftfulla och redo att ta sig an den tuffaste rivningen. Detta tack vare att stämjärnen är smidda i ett stycke med I-profil som ger god hållfasthet och maximerar kraftöverföringen. Längst bak sitter ett slag i nylon som är lätt att byta ut när det har blivit nedslitet. Eftersom hela anläggningsytan kan läggas plant mot ytan är det enkelt att knacka bort klinker, kakel och bräcka bort listverk utan att skada ytan under.

Perfekt precision i varje slag

De smalare modellerna ger perfekt precision i varje slag och lämpar sig för alla typer av finsnickeri. Skärpa och fokus för att klara av de mest precisa arbetena.

Prisbelönta stämjärn

2015 vann vi dessutom Red Dot Design Award för vår första kollektion av HDC stämjärn. Priset tilldelades för vår övergripande design, god ergonomi och materialval. Hos många hantverkare är de redan en självklarhet i verktygshinken.

Verktygen som nämns

graphic