2022-11-02

Mångsidighet i fler storlekar

Nu introducerar vi två nya storlekar av vår populära snabbvinkel. Small kan du alltid ha med dig i fickan och Large är bra vid arbeten på större arbetsstycken.

Designad för optimal precision. Vi hade aldrig kunnat ana att snabbvinkeln skulle bli en sådan succé, så vi är extra glada att introducera ytterligare två storlekar. En liten och en stor. En snabbvinkel är ett extremt mångsidigt verktyg för alla hantverkare

Du kan använda den för exakta 45° och 90° markeringar. Den kan även användas som gradskiva, för att enkelt kunna mäta och markera andra vinklar. Dessutom är dess tjocka och robusta kant användbar som guide för cirkelsåg, för 45° och 90°snitt, och med lite skicklighet eller en tving även för andra vinklar.

Den har också ritskåror som kan användas för att rita en linje parallellt med en kant, antingen genom att rita med en penna eller när du arbetar med gipsskivor, genom att skära direkt med en kniv.

Och naturligtvis har både medium och large skalor för att kapa olika typer av taksparrar, som exempelvis grad- och kälsparrar.

Hultafors snabbvinkel finns nu i tre storlekar: Small, Medium och Large.

Verktygen som nämns

graphic