2021-09-07

Nya vattenpass och några uppdateringar

Vi introducerar ett limited edition-vattenpass samt ett digitalt minivattenpass med Bluetooth-gränssnitt.

Nu med handtag – Vattenpass aluminium PVL 120 Limited Edition

PVL-vattenpasset är inte likt något av våra andra vattenpass. De integrerade handtagen gör att vattenpasset kan användas ännu effektivare. Extra stark aluminiumprofil med förstärkande ribbor för maximal stabilitet. Okrossbara FOCUS-libeller med 60 % förstoring i tre lägen. Vattenpasset har en exklusiv bronsfärg för att särskilja det från alla andra vattenpass som finns på marknaden. Skaffa dig ett innan det är för sent.

Smart och kompakt kraft – Digitalt minivattenpass DPL med Bluetooth-funktion

Innovation när den är som bäst, med Hultafors DPL kan du mäta lutningar och vinklar med maximal precision direkt i din smartphone. Det digitala minivattenpasset är ett smart och multifunktionellt vattenpass som kombinerar funktionerna vattenpass, gradskiva samt smidig mätning av stigning/lutning. Vattenpasset är endast 8 cm långt, men vad du än gör, underskatta inte dess potential.

En klassiker med ännu mer kraft – Vattenpass aluminium HVP

Vi har precis uppdaterat våra HVP-vattenpass med en ny, robust profil och horisontellt integrerade neodym-magneter som gör mätytan plan och lätt att rengöra. HVP-vattenpasset är en av våra klassiska modeller och vi är glada att kunna introducera kraftfulla neodymmagneter i det.

Mät smartare med Bluetooth – Digitalt vattenpass D60

Vårt digitala vattenpass blev just ännu smartare med ett Bluetooth-gränssnitt som är anslutet till Hultafors Measures-app. Anslut vattenpasset och mät effektivare samtidigt som du sparar tid. För mätning av lutning i olika situationer och överföring av måtten till smartphone-appen med en enkel knapptryckning. Vattenpasset har starka neodymmagneter integrerade i profilen.

Verktygen som nämns

graphic