2022-04-06

Hultafors utökar mätbandssortimentet

Vi introducerar PRSS, gjort för arbete i våta och fuktiga miljöer och utökar våra populära BT-band med en 5,4-metersversion optimerad för att passa vanliga virkeslängder.

För arbete i våta och fuktiga miljöer – Kort mätband PRSS – Rostfritt

Ett mätband med polyesterbelagt blad i rostfritt stål och även fjäder av rostfritt stål. Gjort för arbete i våta och fuktiga miljöer.

Ett mätband med polyesterbelagt blad i rostfritt stål och även fjäder av rostfritt stål. Gjort för arbete i våta och fuktiga miljöer. Bandet är graderat med mycket exakt bläckstråleteknik för att ge dig optimal kontrast och precision vid mätning. Huset är ergonomiskt utformat och har en gummiklädd bromsknapp. Det är tillverkat av slagtålig ABS-plast och är gummibelagt för bättre grepp och skydd. Bandet har en mjuk inrullning och en stötdämpare med anti-nötningsfunktion som skyddar bladet och ändhaken.

4-metersmodellen har ett smalt bältesclip i metall. 6-metearen har ett avtagbart bältesclip med snabbkoppling som gör det lättare att lossa bandet med en hand. Ändhaken justerar sig mot nollpunkten vid intern mätning.

Längre mätband, samma storlek – Kort mätband BT – Stål

BT har en ergonomisk bromsknapp placerad överst på huset, så att du kan manövrera den med både tummen och handflatan.

Bandet är graderat med en mycket exakt bläckstråleteknik och har en matt yta, vilket möjliggör exakta och reflektionsfria avläsningar. Bladets baksida är märkt med CC-mått - 30, 45 och 60 cm - för utsättning av reglar.

Huset är tillverkat i slagtålig ABS-plast och belagt med gummi vid utsatta områden.

Verktygen som nämns

graphic