2021-06-01

Tumstockar som tål vatten

Nu lanserar vi två efterlängtade tumstockar i glasfiber - Contact-Meter och 240.

Nu lanserar vi två efterlängtade tumstockar i glasfiber. Många har efterfrågat dessa modeller och därför breddar vi sortimentet med både en Contact-Meter och en 240 tumstock. Glasfiber som material är perfekt för arbete i våta arbetsförhållanden, både ute och inne eftersom det inte drar till sig fukt och gör tumstocken lätt att torka av.

Invändig skala för smartare mätning

Contact-Meter med sin omvända gradering gör det snabbt och enkelt att mäta direkt mot ytan. För många är detta den optimala tumstocken, då den har skalan tryck på motsatt sida jämfört med en ordinarie tumstock. Detta gör att du kan placera tumstocken plant mot ytan, även om tumstocken inte är helt utvikt. På så sätt blir det mycket lättare att läsa av måttet och resultatet blir också mer exakt.

240 en klassiker från start

Vi utvecklade vår 240 tumstock för att möta dagens byggstandard. Med 40 cm extra behöver du inte flytta tumstocken för att mäta på en hel gipsskiva eller upp till takhöjd. Den har snabbt blivit populär och därför känns det extra bra att få introducera den i glasfiber.

Verktygen som nämns

graphic